Friday, 30 December 2011

Mulut Jahat





Assalamualaikum peeps :)


Hi budak yang tak awesome, seperti yang kau nampak tajuk aku tuuu. Ya, mulut jahat. Mulut aku memang jahat. Mulut bisa, badan binasa. Eh yeke aku ni ? Entahlah, tak ingat :)


Aku nak jujurlah, sebab harini hari Jumaat, tahun akhir 2011. Nanti nak masuk 2012 pulakkan ? :D Aku memang ada azam tahun baru. Siapa yang baru nak buat azam sekarang memang perangai macam haram. Mengapakah ? SEBAB TAHUN BARU DAH LAMA DAH MASUK. AWAL MUHARRAM ! TAK INGAT KE WOI ! YANG KAU INGAT JANUARI, FEBRUARI, MAC, APRIL JE KAN ? 


Apa punya orang lah --'



Aku ni jahat, jahat sangat. Aku tahu aku jahat dan kau takpayah nak bagitahu aku dah. TERIMA KASIH DAUN KELADI JELAH :D Aku suka cakap pasal orang and pasal aku jugak. Aku jhat dan kau sangat di alu alukan untuk menumpat, jangan risau, sikit pun aku tak terasa dan aku tak akan simpan dalam hati. Aku sentiasa memaafkan kau, okay ? :) PEACE YO !


Aku nak cakap pasal perempuan yang buat tudung dia macam biskut chipsmore --' Dekat fb pakai selendang berbelit punya belit macam ular, konon cunlah. Dekat blog ? HAH. Amik kau, semua nak tayang. aku nak cakap sikitlah kat orang yang macamni, pleaselah, korang tak rasa malu ke ? Depan orang buat nampak macam baik nak bidadari tapi sebenarnya perangai mcm beeeeepp ! :)


MACAM NI LAH CERITANYA. Kau tak kawin lagi, kau dah ada pakwe. Okay, fine. Sudahah pakwe tak handsome mcm Tom Cruise. Aku tak nampak sinar kejayaan kat muka mamat tu yang korang nak buat jadi laki korang. Duhh. Nanti kau yang kena kerja, laki kau duduk rumah enjoy. Bagus sangat lah tu.



Dahlah, aku malas nak cakap benda benda ni sebab aku tahu ramai yang buat cuma aku tak nampak, aku tak kenal siapa. Siap salam tangan pakwe dia lagi woah ! :O Padahal kawin pun tak. Aku nak tanya lah, kau buat mcmtu dgn pakwe kau, dengan bapak kau kau buat mcmtu jugak tak ? Kalau tak, memang BOLEH PERGI MATI LAH KAU :) hihihihi. Kalau ya, then nasib baik kau sayang bapak kau lagi.


Kepada yang terasa dan buat benda mcmni, aku nak ucapkan tahniah. Moga kau sedar apa yang kau buat. Aku berharap satu hari nanti korang kawin dan kalau relationship korang bertahan separuh jalan. Aku nak cakap PADAN MUKA, BUAT LAH LAGI. MENANGISLAH ==' See ? Macam tak berbaloi kan ? Kalau korang sorokkan benda ni daripada mak ayah korang. Tak fikir ke perasaan diorang nanti bila dapat tahu, anak yang diorang sayang ni dah melampau ? Tak, korang takpernah fikir sebab kau tak sayang makpak kau kan ? Fine then. 


I agree :)


Seterusnya pula, pasal perempuan jugak ni ! HAHAHAHAHA :D Dia ni famous lah jugak. Kalau aku sebut nama dia kat sini, konfem ada kat kawan Facebook korang. Tapi aku tak add dia pun. Aku tahu kau ada tapi aku taknak bagitahu siapa orangnya. Aku tahulah dia cantik, kawan dia beribu. She's almost perfect tapi takperfect punnn :p Nak kata dia cantik, sebab dia putih lah kut. Nak kata dia nampak muda. Emm seriously ? Dia nampak lagi tua daripada Adlia, kan kan kan ? :D Aku pun nampak macam budak sekolah rendah, lu nak cakap apa sekarang ? Lu nak bajet lu nampak muda mcm 7 tahun ? PFFFTTT --'  Whateverlah. Ikut suka hati hang nak cakap apa. Tak kesah pun.

Yang tak menahannya, bila dia cakap dia tak ada kawan padahal kawan dekat Fb dia beribu. yang like status dia beratus termasuk lah kau sekali yang tukang tekan 'Like' button kat situ :) Nak kata dia buta, dia boleh nampak. Nak kata dia bodoh, dia pergi sekolah :) Apa aku nak cakap ya ? Hmm, entahlah. Terencat kutt :D HAHAHAAHHA. Okay, aku memang suka cakap pasal orang.



It's not like I really hate them. It's just that uneasy feeling bila aku baca status orang yang bertentangan daripada diri dia. Nak bajet humble ? Please, don't overdo it. Rasa macam kau ni seorang yang tak reti bersyukur. And rasa macam nak tikam je muka kau sebab kau cakap mcmtu. Annoying tau sebenarnya. So please stop doing that okay ? Ramai orang menyampah tapi diam jelah kan. Semua orang ada hak. Aku pun tak benci kau :) Just nak cakap. Setakt ni, tak ada sesiapa yang ada dalam hate-list aku :)

Sebab aku mana suka hate hate ni :) Rasa macam tak aman pulak. Jadi kat sini, aku nak minta maaf kat sesiapa yang terasa. I don't hate you okay :) Just suka suki  nak tulis, sebab aku rasa annoying, itu je. Not more than that. Kalau rasa macam nak cela aku, then bagitahulah. Minta num phone aku, then lu cakap puas puas eh ? :D


Oh btw, here's to those yang suka cakap benda pelik pelik and again :

YES, I'LL DO THAT :D
Lots of love from Dlia and me peeps. 
Assalamualaikum ! ;)


ps : i love me :) 



6 comments:

  1. ceh . ini baru awesome :'> weh aku malaslah nak update. lain kali jelah aku update sal menda ne. kasi panas sikit bontot dia :D

    ReplyDelete
  2. Nawal : YEAH< KASI PANAS BONTOT :D HAHAHAHAHAHAH

    ReplyDelete
  3. aqila : aku mcm tahu jee sape -.-" hahahahaha

    ReplyDelete
  4. semua orang ! yeeeaaaayyy ! :D

    ReplyDelete
  5. SIAPA? Tell me. Nak gossip uolsss

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk budak kispus jeeee :p hihihi

      Delete

Solat penuh harini ?