Monday, 26 December 2011

Alamat Rumah

Hi, budak kecil yang tak cute semuaa :) Selamat malam !


So, malam ni aku baru beli barang onlineeeeeee :D HAHAHAHA. Aku beli ni pun ada lah sebabnya.. kihkihkih. Sedang aku mencari barang dan telah pun menjumpainya. Aku pun tanya lah barang tu blablablabla. Dah habis semua tu, then sampailah pada waktu nak bagi nama, alamat, no phone.


Tiba tiba, baru aku teringat. Aku takpernah pun tahu alamat rumah aku sekarang ni ! Jadi, aku dengan terkial kial nak cari alamat rumah, kt mana surat surat semua tapi takjumpa jugak. Penat aku naik turun naik turun, sampai berpeluh aku --' dahla lepas ni aku nak tidur ! Grrr


Last last, aku amik pen kertas. Naik atas, tunggu mak aku habis solat baru aku minta alamat rumah. Pastu mak aku tanya, 'Kenapa tak tengok surat kat celah tiang tu ?' *fyi, rumah ni mcm museum, ada tiang yang takde function pun --'* Aku pun macam, 'Eh, jap. Ada ke ?' Turunlah balik. Rupanya memang ada pun ! Dekat tiang depan aku je !


ps : Penat aku cari ALAMAT RUMAH tau tak ! --'


1 comment:

  1. haha. kesian ko lala -.- bapak penat r mencari.

    ReplyDelete

Solat penuh harini ?