Tuesday, 3 January 2012

Proper Intro :)

Assalamualaikum peeps ! Rindunyaa kat korang ni. HHAHAHAHAAH :D takpuun :)






First entry untuk tahun 2012 pasal giveaway, sangatlah tak proper :) tapi takpe.
So, sempena 2012. Aku baru je daftar lesen kereta. Yeah, lambat gila kan ? Takpelah daripada tak daftar langsung. Sabtu ni kena dengar apa entah. Aduhh, nak tahu tak. Dekat sini, aku sorang je budak melayu yang kena dengar ceramah benda entah tu. Budak lain semua dah habis dah. 


Owner tempat tu india tapi ramai jugak budak melayu. Iyalah, mana taknya, dekat dengan Unisel, UiTM, SMK Seksyen 7, kawasan perumahan majoriti orang melayu. So, banyak lah student melayu merayau rayau kat sini :) Kat sini macam tempat bar bagi aku. Pernah sekali je aku jejak kaki dekat luar sebab aku ni pemalas nak berjalan nak explore semua benda. 


ni Seksyen 7 tapi aku tahu dekat Jalan mana =='


Yang aku keluar sekali haritu sebab nak bank in duit. Haih, esok nak kena bank in lagi, adik aku pulak berjangkit nak beli kasut online. HAHAHAHA :D Pastu, aku pulak ada order stamp :3 WEEEEE~ Mana aku dapat duit ? Duhh, dari mak aku lah ! Aku kerja dengan dia. Semua kerja dia aku kena buat. Office aku dekat rumah ! Satu meja besar ni aku yang punya ! HAHAHAHHAHA :D 


Nak kena buat itu lah ini lah. GRRR. Sakit mata tau ! Tapi takpenat :) duduk dalam rumah je pun kan ? :p Atleast ada jugak lah duit. Kalau tak memang minta sedekah dekat tepi jalan je ==' *terdesak*





ps : Macam tu lah muka aku bila aku perlukan duit. Macam ugly monster ! :D



2 comments:

  1. itu gambar rumah ko kee?.. (:

    ReplyDelete
  2. ni jalan lain taksilap aku, aku pun tak ingat :D

    ReplyDelete

Solat penuh harini ?