Monday, 13 February 2012

Awesome Facebook Parenting: For the troubled teen.

WATCH THIS



First yang aku nak cakap. Anak perempuan dia tu agak bendul. Kalau ya pun, janganlah post benda tu kat Facebook and just guna Facebook setting kalau dah tahu bapak hang tu ADA IT COMPANY AND TECH-SAVVY YO ! Bapak hang tu tak buduh leerrr.. Pfft, seriously ? Anak perempuan dia memang tak masuk akal. 



Kalau nak tahu jugak.. Bila aku tengok video ni, akan ada BERATUS KOMEN yang masuk ! Aku macam. PERGHHHHHHH ! HOT GILA ! And yeah, kalau kau tekan video tu, pergi dekat YouTube, korang akan jumpa link Facebook. Bca lah komen dia yang sentiasa ada orang nak tulis :) 

Ada jugak yang tak setuju dengan perlakuan bapak dia sebab EXTREME. Bagi aku.. BAGI AKU LAH YA. Apa yang bapak  dia tu buat macam, bukan nak kata kena ancam pun tapi sebagai AMARAN KERAS. Anak perempuan dia pernah buat macam ni jugak sebelum ni dan dikurung *takboleh keluar rumah lee* Grounding, omputih kata :) 



Kali ni, dia kena 3bulan. No phone, no laptop, no Facebook or any social medium. Yeah, that's life. Anak dia tu buat kerja sikit nak post benda kuang ajo macm tu. Pfftt, yo. Ramai lagi yang kagi susah daripada kau tahu ? Tapi takde ah nak post kat Fb kan ? Simpan sendiri sudaah. Kalau nak bagitahu satu sekolah pun, hang pi lah citer kat kawan bila sampai sekolah !



Kan dah kena macam ni ? Padan muka. Muahahahahhahaa :D 



Waktu mula mula benda ni di upload ke YouTube, ada lebih kurang sejuta yang tengok dan sekarang ada 21 juta ++ and counting !!! 

  





ps : Cool tak ada bapak camni ? :)






4 comments:

  1. cool gilos. Have a good day all. Hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. cek almari pak kau mana tahu ada gun :D

      Delete
  2. HAHHA. -.- tu laa. tak boleh blahh gileerr. ramai kott yang tgk video niee

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ramai punnnnnn !!!!!!!!!!!!! pak dia cool :D

      Delete

Solat penuh harini ?