Friday, 4 May 2012

Kerana Seekor Ayam

Hi, emm. Pelik. Aku ada kawan degan budak lelaki ni.. Dia kawan sekolah rendah aku. Dia add au kat Facebook and aku rasa pelik. Aku still ada rasa takut even benda ni dah 11tahun berlalu. Lama kan ? Mungkin dia tak ingat. Tapi aku ingat sebab aku bengang sangat. 


Aku ni masa sekolah rendah sangatlah disayangi ramai. And ada satu hari masa kelas Bahasa Melayu, tahun 2001. Cikgu aku suruh semua orang lukis seekor ayam dekat kertas warna coklat tu *kitar semula kut ? Entahlah. 


Then, budak laki ni pergi tempat aku and dia mintak aku lukiskan untuk dia tapi aku taknak. Sebab aku tengah sibuk mewarnakan ayam aku. HAHAHA.


Dia paksa paksa and aku taksuka, jadi aku buat taktahu bila dia cakap dengan aku. Sekali dia pergi gigit bahu aku ! Macam !#%@&%$^&(^(&^ jeee. Nak mencarut pun ada jugak sekarang ni. 


Sudahlah tak mintak maaf. Benci betul aku. Sekarang, bila dia upload gambar, update status. Aku rasa kurang senang and macam nak unfriend dia balik tapi buat masa sekarang, aku biarkan jelah dulu. 


Mamat ni pulak bajet romeo masa sekolah rendah. Menyampoh -.-






ps : kbye 







3 comments:

  1. ganasnyaa. sampai gigit bahu. beragak laa kalau nak bermanja manja pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. weh, mamat ni nasrullah doh ! kau kenal -.-

      Delete

Solat penuh harini ?